BAŞKAN BARAN İLÇE DİVANINDA KONUŞTU
 Tütünçiftlik Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez İlçe Başkanı Osman badem, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, çok sayıda iş adamı ve partililer katıldılar. Yemekli olarak düzenlenen ve kısa süre önce hizmete başlayan Necmettin Erbakan kültür Merkezi düğün salonunda yapılan toplantıya, kalabalık sayıda katılım olunca gelen konuklar kendilerine yer bulmakta zorlandılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Osman Badem, ‘’7 Haziran seçimlerinden sonra silkelendik, kendimize geldik. Aynı manzaranın tekrarını yaşamamak için çok çalışacağız’’ dedi. Kürsüye gelen Körfez belediye Başkanı İsmail Baran konuşmasına şiir okuyarak başladı. Baran şiirinde, ‘’Sonunda bir gedik açtık ey kahpe rüzgar nereden esersen es artık’’ dedi ve ‘’AKP fincancı katırlarını ürküttü, artık karşılarında oyunlarını bozan bir AKP var. Seçimlerden sonra nereden çıktı bu parti diye konuşmaya başladılar’’ dedi ve yapmayı vaad ettiği projelerini anlattı.

Osmanlı tokadı

Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz konuşmasında bu sonucun alınmasında önemli rol oynadığını söylediği teşkilatlara teşekkür ederek, ‘’Türkiye’nin büyük yürüyüşünü durdurduklarını sandıkları anda, 1 Kasım’da top yekün Avrupa ve içerdeki yerli uşaklarına Osmanlı tokadı atıldı. Şimdi verilen sözlerin tutulma zamanıdır. 100 günlük süre içinde ekonomik vaatleri gerçekleştireceğiz. Yakın tarihimizin en büyük zaferini yaşatan teşkilatlara teşekkür ederim’’ dedi.

Mesajı aldık

Kocaeli Milletvekili Cemil yaman konuşmasında halkın verdiği mesajı çok iyi anladıklarını söyleyerek, ‘’Halkın mesajını aldık ve dersimize çok iyi çalıştık. Keşke diğer partilerde bu mesajı anlayabilseydi de demokrasi kazansaydı. Kirletilen mekan ve mevkileri temizlemek için AKP göreve geldi ve bunu da başaracak. Bu halka kurban olunur, 7 Haziran’ı bir köşeye yazın, tekrarını yaşamayalım’’ dedi. Toplantı diğer konuşmacıların da konuşmasından sonra tamamlandı.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817