BAŞKAN BARAN: KÖRFEZ'DE SPOR HER ALANA YAYILIYOR
 Belediye Başkanı İsmail Baran belediyeyi ziyarete gelen Amatör Sporları Federasyon Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kocaeli Amatör Sporları Federasyonu yönetimini ağırlayan Belediye Başkanı İsmail Baran, amatör sporu okullarda yaygınlaştırmanın belediyenin öncelikli hedefleri arasında bulunduğunu söyledi.

Körfez’de Spor Her Alana Yayılıyor

Ziyarette sporla ilgili Körfez Belediyesi’nin yatırımlarına değinen Başkan Baran, Körfez’i vizyon projelerle buluşturmanın yanı sıra sosyal çalışmalara da önem verdiklerini belirtti. Başkan Baran, yürütülen ve hayata geçirilen çalışmalarla örnek kent haline gelen Körfez’i sporda da örnek hale getirmek için yoğun faaliyet gösterdiklerini söyledi. Gençlerin spor sahaları ile havuzlara çekmenin, sağlıklı ve disiplinli yeni nesil yetiştirmenin en büyük temennileri olduğunu kaydeden Başkan Baran, “Sporun tabana, okullara yayılması, küçük yaşta amatör sporun desteklenmesi en büyük hedefimiz. Bu kapsamda Amatör Sporları Federasyonumuzla iletişim halinde olarak sporun dinamikleriyle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Baran, “Son Dönemlerde Güzel Mesafeler Aldık”

Birçok spor branşını Körfez'in geneline yayan Körfez Belediyesi, uzman spor eğitmenleri ile basketbol, futbol, voleybol, güreş ve kick boks gibi spor dallarını minik öğrencilere sunuyor. Belediye Başkanı İsmail Baran, Şimdiye kadar branşlarında uzman antrenörler ile birlikte 1.500 sporcuya hizmet verdiklerini belirterek, “Bunların hepsi ayrı birer güzellik” diye konuştu. Körfez’in tarihi ve kültürel mirasta, sanayide olduğu gibi sporda da köklü bir kent olduğunu vurgulayan Başkan Baran, “Sporu tekrar canlandırarak Körfez’i bu alanda da öncü, örnek olabileceğini göstermemiz gerekiyor. Bu hedefimizin gerçekleşmesine önem veriyoruz. Son dönemlerde güzel mesafeler aldık” şeklinde konuştu.

Amatör Sporları Federasyon Başkanı Murat Aydın, “Amatör spor kulüpleri ile sporun diğer bütün branşlarına sahip çıkan Belediye Başkanımız İsmail Baran, büyük bir özveri ile çalışıyor. Kendisine teşekkür ediyorum, örnek bir belediye başkanı. Federasyon olarak Körfez’e her zaman destek olacağız.“ dedi.

Ziyaret yapılan konuşmaların sonunda çekilen toplu resimlerin ve her iki tarafın birbirlerine sundukları hediyelerin ardından son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817