BAŞKAN BARAN MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ
 Körfez için birlik ve beraberlik içerisinde göreve geldiği günden bu güne hizmetlerini gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hizmet için muhtarlarla bir araya gelerek istek ve yapılması gerekenleri dinledi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Başkan Baran mahallelerde yapılan ve devam eden projelerden bahsetti. Mahalle istekleri ve ihtiyaçlarının konuşulduğu toplantıda Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcıları, Köyler ve Muhtarlar Koordinatörü Necmettin Çalışkancı ve Belediye Birim Müdürleri dile getirilen istekleri not aldı.

Hız Kesmeden Yolumuza Devam Edeceğiz

Başkan Baran, “Sizin açınızdan önemli, belki bizim gözümüzden kaçmış sorunları sizlerden dinliyoruz. Çözüm arayışını konuşarak, hep birlikte arayacağız. Allah’a şükür ekiplerimiz ilçemizde yoğun çalışma içerisindeler. Bizler gece gündüz hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Başkan Baran ayrıcabelediyenin tüm imkânlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olacağını belirtti.

Başkan Baran, “Sizler Belediyemizin Fahri Meclis Üyelerisiniz”

Körfez’de yapılan ve yapılacak olan projelerden kısa kısa söz eden Belediye Başkanı İsmail Baran, kentte başlattıkları reformu mahalle muhtarlarına aktardı. Birçok yeni projeye start verdiklerinin de altını çizen Başkan Baran, “İlçemizi daha müstesna hale getirmek için ekibim ve siz değerli dostlarım ile birlikte çalışıyoruz. Yapılamaz, bitiremez denilen projeleri tamamladık ve halkımızın hizmetine açtık. Mahallelerimizde sürdürdüğümüz rutin çalışmalarımız her gün belirli programlar dahlinde devam ediyor. Köylerimizde aynı şekilde merkez mahallelerimiz gibi hizmet görüyor” ifadelerini kullandı.

Mahalle muhtarları sırasıyla istek ve taleplerini Belediye Başkanı İsmail Baran ve Başkan Yardımcıları not alarak dinledi. Muhtarlar, toplantının verimli geçtiğine dikkat çekerek, Başkan Baran’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817