BAŞKAN BARAN PERSONELİYLE BULUŞTU

Düzenlenen iftar yemeğine Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Belediye İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar, Birim Müdürleri, belediye personeli ve aileleri katıldı. Manevi duyguların yoğun yaşandığı iftar yemeği öncesi Kur'an Kerim okundu. Başkan Baran, iftar öncesi, masaları tek tek gezerek personelin hatırını sordu, onlarla sohbet etti. İftar programında belediye personeli aileleriyle birlikte iftar açtı.

 

Baran: "Ramazan, paylaşma ve bereket ayıdır.”

 

Yarımca Kültür Merkezinde yoğun katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Başkan Baran, personelle aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ' Öncelikle sizleri ve ailelerinizi içtenlikle selamlıyorum.  Ramazan, paylaşma, bereket ve rahmet ayıdır. Bizde çalışma arkadaşlarımızla rahmeti paylaşalım istedik. Birlikte çalıştığımız insanları ve ailelerini bir arada görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İftar yemeğimize katılan mesai arkadaşlarıma ve ailelerine hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum. Sizlerle beraber ilçemizde hizmet akışını sağlıyoruz ve birlikte büyük işler başarıyoruz. Bundan sonrada Allah nasip ederse çalışmalarımızı daha aktif bir şekilde geliştirerek  sizler ile büyük işlere imza atacağız. Gayretlerinizden ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

 

İftara katılan personel ve aileleri düzenlenen programdan dolayı Başkan Baran'a teşekkür etti. Çocuklarında unutulmadığı iftar programında tüm çocuklara horoz şekeri dağıtıldı ve çocuklar palyaçolarla doyasıya eğlendiler.

 

Mahalle İftarları Devam Ediyor

 

Diğer yandan ilçede düzenlenen mahalle iftarları kapsamında bir yenisinin 11 Temmuz Cumartesi günü Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde düzenleneceğini belirten Başkan Baran, iftar yemeği sonrası Dursun Ali Erzincanlı'nın katılımıyla gerçekleştirilecek şiir dinletisine tüm Körfez halkını davet etti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817