Başkan Baran Şampiyonu Ağırladı
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye Taekwonda Federasyonu tarafından organize edilen 2. Avrupa kulüpler Taekwonda şampiyonasında gümüş madalya alan Körfez’i uluslar arası organizasyonunda temsil eden Şevval Yarar’ı makamında ağırladı.

Antalya’da düzenlenen şampiyona da Körfez’i uluslararası arenalarda temsil eden Şevval Yarar’ın bu büyük başarısını tebrik eden Başkan Baran, Körfez’e gümüş madalya ile gelen Şevval Yarar’ın alnından öptü. Ziyarete Şevval Yarar’ın Babası Gazeteci Burhan Yarar ve Hocası Uluslararası hakem ve milli antrenör Aşkın Kahveci’de eşlik etti.

Başkan Baran, Şevval’in Babası ve Hocasını Tebrik Etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Baran, ziyarete gelen Şevval Yarar’ı kapıda karşılayarak beraberindekilere hoş geldiniz dedi. Belediye Başkanı Baran spora ve sporcuya verdiği destekle birlikte Körfez’e uluslararası başarılar gelmeye devam ediyor. Şevval Yarar’ı sonuna kadar desteklediklerini bildiren Başkan Baran, Şevval Yarar’ın bu günlere gelmesinde büyük emekleri olan Babası Burhan Yarar ve Hocası Aşkın Kahveci’yide tebrik ederek teşekkür etti.

Şevval’lin Başarısı Göğsümüzü Kabarttı

Birlik ve beraberliğin önemine de değinen Başkan Baran, başarıların bir ve tek yürek olarak geleceğini ifade etti. Bu zamana kadar Şevval’in başarısının arkasında ki en büyük etkenin bu olduğunu dile getiren Başkan Baran , “Bunlar güzel şeyler, göğsümüzü kabartan başarılar. Başarılarının devamını diliyorum. Körfez Belediyesi olarak spora ve sporculara olan desteğimiz her zaman sürecek” dedi.

Şevval’lin Hedefleri Yüksek

Belediye Başkanı İsmail Baran’ın büyük ilgisi karşısında çok sevinen ve mutlu olan Şevval Yarar’ın heyecanı görülmeye değerdi. Daha çok çalışıp milli takımda boy göstermeyi hedefleyen Şevval Yarar başarılarını Türkiye’yi temsil ederek devam ettirmek istiyor. Çok az bir farkla şampiyonluğu kaçıran Şevval’li hocası Aşkın Kahveci Başkan Baran’ın yanında bir kez daha tebrik etti.

Yetenekli İnsan Yetiştireceğiz

Dünya ve insanlığın Türkiye’ye büyük ihtiyaç duyduğunu ve bu ihtiyacın da yetişecek yetenekli insanlar sayesinde karşılanacağını söyleyen Belediye Başkanı İsmail Baran, “Biz Türkiye olarak olmazsak dünya büyük sorunlar yaşar. Dünya’nın ve insanlığın bizim adil düzenimize ihtiyacı var. Biz bu düzeni oluşturabilecek yetenekli insanlar yetiştirmek zorundayız. Bunun için herkesin elinden tutmak bizim görevimiz. Sizler yeter ki isteyin. Biz her zaman sizin yanınızda olacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Baran Şampiyona Çeşitli Hediyeler Takdim Etti

Dünya Şampiyonlarının Körfez’den çıkacağına inancının sonsuz olduğunu söyleyen Başkan Baran, Ziyaret gelen Şevval Yarar’a çeşitli hediyeler takdim etti. Birlikte samimi pozlar veren Şevval ve Başkan Baran birlikte keyifli anlar yaşadı. Beraberindeki ziyaretçiler Şevval’in Babası Burhan Yarar ve Aşkın Kahveci’de Başkan Baran’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti. Ardından Şevval’in kazandığı madalyayı bir kez daha Şevval’in boynuna takan Başkan Baran güzel temennilerle ziyareti sonlandırdı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817