BAŞKAN BARAN: TEMENNİM, BU KONGRE TRABZONSPOR'UN YENİDEN DOĞUŞU OLSUN
 Trabzonspor’da genel kurula sayılı günler kala başkan adayları çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor. Başkan adayları çalışmalarını yoğun bir tempo içerisinde sürdürürken, aynı şekilde kongre üyesi olan Trabzonsporlular’ da büyük bir heyecanla 5 – 6 Aralık’ta yapılacak kongreyi bekliyorlar. Körfez’de Trabzonspor’a sevdalı birçok vatandaş bulunuyor. Trabzonlular Derneği Başkanı Nurettin Okutan, Yeniyalı Fahri Korutürk Okul Müdürü Adnan Deniz, İş Adamı Ali Osman Bayrak, Körfez Belediyesi Spor Kompleksi Tesis Müdürü Zekeriya Çetin Körfez’den Trabzonspor’un başkanını seçmek üzere yola çıktı.

Başkan Baran, “Temennim, Bu Kongre Trabzonspor’un Yeniden Doğuşu Olsun”

Kongre üyeleri geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı İsmail Baran ile bir araya gelerek yapılacak olan kongre öncesi Trabzonspor ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular. Ziyaret esnasında eğlenceli ve neşeli anlar yaşanırken Başkan Baran, başkanlık yarışında sonuç ne olursa olsun kazanan Trabzonspor’un olacağını belirtti. Başkan Baran, “Son zaman da Trabzonspor’un üzerinde kara bulutlar var futbolcular dağıldı ve tek tek gidiyor, sportif başarı kavramı ortadan kalkmış, tribünler boşalmış, mali açıdan durum iyi değil. Umarım bu Trabzonspor için bir yeniden doğuş olur ve eski günlerine döner. Sizlerde bu amaçla yola çıkıyorsunuz, yolunuz açık olsun.” İfadelerini kullandı.

Kongre Üyeleri Başkan Baran’a Atkı ve Adının Yazılı Olduğu Forma Hediye Ettiler

Yapılan konuşmaların ardından Trabzonlular Derneği Başkanı Nurettin Okutan, Yeniyalı Fahri Korutürk Okul Müdürü Adnan Deniz, İş Adamı Ali Osman Bayrak, Körfez Belediyesi Spor Kompleksi Tesis Müdürü Zekeriya Çetin Belediye Başkanı İsmail Baran’a Trabzonspor atkısı ve isminin yazılı olduğu forma hediye ettiler. Belediye Başkanı İsmail Baran, kendisine verilen hediyeler karşısında memnuniyetini ifade ederek teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817