BAŞKAN BARAN U-12 FUTBOL TURNUVASINI ZİYARET ETTİ


Körfez Belediyesinin doğal çimde düzenlediği 20 takımın katıldığı U-12 futbol turnuvası şöleni tüm hızıyla devam ediyor. Önceki akşam oynanan maçları Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'da yakından takip etti.

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran minik futbolcularla yakından ilgilenerek onlarla günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Maçları yöneten hakem Uğur Özdemir ve Furkan Güleri tebrik ederek başarı diledi.

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Genel Koordinatörü Metin Özkan'dan ve tertip komitesinden turnuva ile ilgili bilgiler alarak onlara teşekkür etti. Başkan Baran sahadan ayrılırken turnuvaya katılan minik sporculara Sporun Başkenti Körfez olduğunu ve bu tür organizasyonların devam edeceğinin müjdesini vererek ''DESTEK BİZDEN BAŞARI SİZDEN '' dedi;

 

Başkan İsmail Baran 13.08.2017 Pazar günü Alparslan Türkeş stadında yapılacak final şölenine tüm spor kamuoyunu ve sporseverleri davet etti.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817