Başkan Baran Üzülmez’i Ağırladı
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gerçekleştirdiği umre ziyaretinin ardından kendisine yapılan ziyaretçilerini makamında ağılamaya devam ediyor.

Evi ve makamı ziyaretçi akınına uğrayan Başkan Baran’ı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ziyaret etti. Kendisini ziyarete gelen Hüseyin Üzülmez’i kapıda karşılayarak Hoş geldiniz diyen Başkan Baran ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Başkan Baran, “O Heyecanı ve Mutluluğu Yaşamayı Allah Herkese Nasip Etsin”

Mekke ve Medine’ye gitmenin heyecanını yeniden yaşayan Başkan Baran yaşadıklarını Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e anlattı. 15 günlük umre ziyareti esnasında güzel anılarda yaşadığını ifade eden Başkan Baran, “Allah herkese nasip etsin. Daha öncede Hac vazifesi nasip olmuştu. O heyecanı ve mutluluğu bir kez daha ailemle yaşamak nasip oldu. Allah herkese bu heyecanı ve mutluluğu yaşamayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Üzülmez, “Körfez Halkı Gerçekten Çok Şanslı”

O manevi ortamı yaşamayı dileyerek sözlerine başlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Umre vazifesini tamamlayarak sağ salim ailesiyle birlikte yurdumuza dönen hemşerim ve çok saygı değer arkadaşım Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı tebrik ederim. Yapmış olduğu umre vazifesini Allah Kabul Eylesin ve bizlere de nasip etsin. Maşallah kendisi hiç ara vermeden ayağının tozuyla çalışmalar başladı. Körfez halkı gerçekten çok şanslı böyle azimli bir belediye başkanına sahipler” ifadelerini kullandı.

Başkan Baran, kendisini ziyaret eden misafirlerine kutsal topraklardan getirdiği zemzem suyu ve hurma ikramında bulundu. Samimi ortamda geçen sohbet sonrası gelen misafirlerini Başkan Baran kapıya kadar uğurladı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817