BAŞKAN BARAN, ZİRAAT BANKASI MÜDÜRÜ VE PERSONELİ ZİYARET ETTİ
 Körfez eski Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ın projelerinden olan ve yen yönetim tarafından devam ettirilen Tuğrul Caddesi ile Hamit Kaplan Bulvarı’nı birleştirecek çalışma kapsamında, geçici olarak taşınan Ziraat Bankası Müdürü ve personelini ziyaret eden İsmail Baran başarılar diledi.

Ziraat Bankası Şube Müdürü Aygın Aygün’ü ve personeli ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, daha önce belediye hizmet binası olarak kullanılan ve yeniden düzenlenen binayı da dolaştı. Yapılan çalışmaları ve düzenlemeyi beğenen İsmail Baran, sarnıç Han projesinin yapılmasından sonra Ziraat Bankası’na burada yer vereceklerini söyledi.

Ziraat Bankası’nın boşalttığı bina yıkılacak ve buradan açılacak yolla iki cadde birleştirilecek. Bu çalışma ile ilçe trafiğinin rahatlaması beklenirken, yapılacak olan iş merkezinin de kısa süre sonra tamamlanması bekleniyor.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817