Başkan Bulut; “Daha Güçlü Bir Türkiye İçin  Hepimize Görevler Düşüyor”

AK Parti Derince Yenikent Mahalle Temsilciliği’nde düzenlenen “Genç Kürsü” programına katılan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Türkiye’mizi dünyanın en güçlü ülkelerinden biri haline getirmek için hepimize görevler düşüyor” dedi

Yenikent’te Buluştular

24 Haziran seçimleri öncesi siyasi partilerde çalışmalar hız kazanırken AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları da bir dizi etkinliğe imza atıyor. Seçimlerde ilk defa oy kullanacak olan gençlere yönelik hazırlanan “Genç Kürsü” programının gerçekleştiği son nokta AK Parti Derince Yenikent Mahalle Temsilciliği oldu. AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Nurhan Baytak, teşkilat mensupları ve seçimlerde ilk defa oy kullanacak gençler katıldı.

Genç Kürsü Toplantıları

AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada “Seçim sürecinde parti ayırımı yapmadan farklı görüşteki gençlerimiz ile bir araya geldiğimiz bu toplantıların son derece verimli geçtiği kanaatindeyim.” dedi. AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin de gençlere yaptığı konuşmada “Bu toplantılar vesilesiyle genç arkadaşlarımıza hem ülke genelinde hem de yerelde yaptığımız hizmetlerimizi daha iyi anlatma imkanı buluyoruz. Yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesi de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Siz gençlerimizin katkılarıyla güçlü Türkiye yolunda bir adım daha atmış olacağız” dedi.

“Güçlü Cumhurbaşkanı, Güçlü Meclis”

Gençlerle sohbet eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da yaptığı konuşmada “Ülkemiz üzerinde dış güçler tarafından oynanan oyunlar hepimizin malumu. Bizim bu ayak oyunlarını geçerek Türkiye’mizi dünyanın en güçlü ülkelerinden biri haline getirmek için hepimize görevler düşüyor. Bu noktada geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz bizim göz bebeğimiz. Günümüzde hizmete sunduğumuz projeleri belirlerken de gençlerimizi her zaman önceliğimiz olarak ele alıyoruz” dedi. Başkan Bulut, 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için çok kritik bir viraj olduğunu belirterek “Güçlü Cumhurbaşkanı, Güçlü Meclis için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817