Başkan Bulut’tan İşçilere Müjde
 Derince’de işçilerin yüzü gülüyor

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, devam eden sözleşme süreci ile ilgili bir açıklamada bulundu. 117 işçiyi ilgilendiren toplu sözleşme süreci ile ilgili daha önce ‘Sendikaya 0, işçiye % 3+3’ teklifinde bulunan Başkan Bulut, geçtiğimiz günlerde kurumda çalışan işçilerle bir araya gelmiş ve istişarede bulunmuştu. Belediye çalışanlarıyla herhangi bir problemleri olmadığını daha önce de ifade eden Başkan Bulut, son yaptığı açıklama ile işçilerin yüzünü güldürdü.

‘Huzur içerisinde harcayın’

Göreve geldikleri tarihten, bugüne kadar geçen süreçte işçilerin tüm alacakları, sosyal hakları ve ikramiyelerini gününde ödediklerini belirten Başkan Bulut, “Çalışanlarımızın alın terinin karşılığını her zaman düşünen özverili yönetim anlayışımızla yeni sözleşme döneminde de işçilerimize % 5+5 zam verdiğimizi müjdeliyorum. Emekçilerimizin kazançlarını aileleriyle birlikte huzur içerisinde harcamalarını temenni ediyorum” dedi. Derince Belediyesi çalışanları da bu müjdeli haber nedeniyle Başkan Bulut’a memnuniyetlerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817