banner2752
banner2750
banner2776

Başkan Büyükakın: "Tecrübesini Sahaya Aktaran Tüm Arkadaşlarımı Tebrik Ediyorum"

 

 

12 ilçe 91 noktada devam eden karla mücadele çalışmalarını ilk andan itibaren yöneten Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, diğer bir taraftan da Karamürsel ve Gölcük ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bu iki ilçede karla mücadelede çalışmalarında son durumun bilgisini alan Başkan Büyükakın’a Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

 

“YEPYENİ PROJELERE BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ”

Karamürsel ve Gölcük’te kar yağışı altında esnaf ziyareti yapan Başkan Büyükakın, esnaflarla ve hemşerileriyle aynı masada buluşup çay eşliğinde sohbet etti. İlçelerde yoğun ilgi ve alaka ile karşılanan Başkan Büyükakın, kendisini bekleyen teşkilat mensupları ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ziyaretlerinde, “Her zaman olduğu gibi aramızdaki sevgiyi, samimiyeti, birlik ve beraberliği daha da artıracağız” diyen Başkan Büyükakın, “Aramızdaki bağı ve istişareyi daha güçlü tutarak Allah’ın izni ile en güzel projelerle yepyeni başarılara imza atacağız, dualarınızı eksik etmeyin” dedi.

 

“BU İŞ TECRÜBE İŞİDİR”

Zorlu geçen kış şartları ve kar temizleme çalışmaları hakkında esnafları ve vatandaşları bilgilendiren Başkan Büyükakın, “Şükürler olsun yağışlar bu yıl çok bereketli oldu. Daha da bereketli olsun biz işimizin başındayız, bugün şehrimizde her yol açıksa bunun tek bir açıklaması vardır; kar yağdığında değil yağmadan tedbir almak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ekipleri bu işte mahirdir. Kış çalışmalarının bir hafızası vardır, nerede ne olacağı önceden düşünüp, planlayıp öyle hayata geçirmektir. Bizim şu an yaptığımız tam da budur. Şehrimizin 91 noktasında 220 araç ile 650’e yakın arkadaşımız 24 saat esaslı nöbettedir. Her ihtimale karşı tedbirler alınmıştır. Havanın durumuna göre de anında müdahaleler yapılmaktadır” ifadelerini sarf etti.

 

“HİZMETLER AKSAMADAN DEVAM ETMEKTEDİR”

“Kocaeli’de tüm yolların açık olması diğer tüm hizmetlerimizin aksamaması için de büyük önem arz etmektedir” diyen Başkan Büyükakın, “Daima açık olması gereken itfaiye, ambulans ve hastane yolları sürekli kontrolümüz altında, açık tutulmaktadır. Bizim aynı zamanda evde bakım, sıcak yemek, hasta nakil ve engelsiz taksi gibi birçok sosyal hizmetlerimizde bu süreçte aksamadan devam etti. Bu hizmetlerin kesinlikle ve kesinlikle aksamaması gerekmektedir. Ekiplerimiz bu süreçte bunu da başardı ve ALO153 üzerinden gelen tüm çağrıları doğru yönlendirme yaparak olumsuzluklara anında müdahale etti. Bir kez daha büyük özveriyle maharetini ve tecrübesini sahaya aktaran tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

 

AHDE VEFA, GEÇMİŞ VE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

İlçelerde ahde vefayı ve büyükleri gözetmeyi ihmal etmeyen Başkan Büyükakın, geçtiğimiz günlerde rahatsızlık geçiren Karamürsel’in kanaat önderlerinden Necmi Öztorun’u evinde, evi yanan Mecit Karabulut’u ise iş yerinde ziyaret etti. Öztorun ve Karabulut ailelerine geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Büyükakın, ziyaretlerin ardından Karamürsel’den ayrılarak, Gölcük ilçesine hareket etti. Başkan Büyükakın, burada Gölcük eski Belediye Başkanı Prof. Dr. İsmail Barış’ı evinde ziyaret ederken Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve yönetimine 19. Olağan Kongre sonrası yeniden başkan seçilmesinden dolayı başarı dileklerini iletip, tüm esnaf ve sanatkarlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680