BAŞKAN ÇALIŞIYOR, KÖRFEZ KAZANIYOR

Yaşama geçirdiği projelerle Körfez’i belediyecilik alanında Türkiye’nin diğer belediyeleri için örnek ve model kent haline getiren Belediye Başkanı İsmail Baran Türkiye’ye örnek olacak büyük projeleri Körfez’e kazandırıyor.

 

Yeniyalı Kapalı Pazar Projesi

 

Yeniyalı mahallesine yapılacak olan ve şimdi den mahalle sakinleri tarafından heyecanla beklenen Yeniyalı Kapalı Pazar alanında çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. İçerisinde birçok özelliği barındıracak olan Yeniyalı Kapalı Pazar alanı, Kapalı Pazar alanı olmasından ziyade 3000 kişilik düğün salonu ve kapalı otopark olarak da Körfez halkına hizmet verecek. Kocaeli’nin en büyük düğün salonu olma özelliğini de bulunduran bu proje Körfez’e ayrı bir değer katacak. Yapımı hızla devam eden Kapalı Pazar Alanı kısa bir süre içerisinde Körfez halkına tamamen açılacak.

 

Çamlıtepe Kapalı Yüzme Havuzu

 

Çamlıtepe Kapalı Yüzme Havuzu olarak Körfez halkını stresten uzak, güvenli bir ortamda, profesyonel personeller aracılığı ile sağlıklı, hijyen koşullarına kanuni şartlara uygun, uluslararası standartlarda su sporları ve yüzme olanağı sağlamak amacıyla Körfez halkına kazandırılacak. Toplam 7.415 metrekare alanda kurulan Spor Kompleksinin 180 kişilik tribün, 5 kulvarlı 312 metrekare yarı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk havuzu, çay-kahve salonları, kafeterya, bay-bayan sauna, hamam, masaj odaları, soyunma odaları, duş, depo ve sığınak alanı ile Körfez’de alternatif spor tesisi olma özelliği taşıyor.Ayrıca kompleks olarak şekillenecek yüzme havuzunun zemin katında ise bahçe, lobi, vitamin bar ve kahve evi yapılacak.

 

Eğitime Tam Destek

 

Çalışmaları ve projeleriyle Körfez halkının yüzünü güldüren Belediye Başkanı İsmail Baran,.İlçe sınırları içerisinde bulunan okullara yönelik altyapı desteği sürdürüyor. Körfezli öğrencilerin yönelik eğitimi destekleyici projelere imza atan Körfez Belediyesi, kentte bulunan okullarda da gerekli tamirat ve tadilatları gerçekleştiriyor. Körfez Belediyesi’nin her eğitim öğretim yılının başında ihtiyacı olan okullara boya desteği de sağlıyor. Okulların ihtiyaçlarına göre bahçe duvarı derz işinden istinat duvarına, özürlü rampasından karo döşemeye, merdiven tamirinden çevre düzenlemesine, su arızasından çatı yapımına kadar son derece geniş bir yelpazede altyapı desteği sağlanıyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817