BAŞKAN ÇOK ILGILI
 VATANDAŞ,BAŞKAN DOĞAN’A İNANIYOR

 

Haftanın en az iki gününde İzmit sınırları içerisindeki tüm mahallelerde incelemelerde bulunan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, mahalle inceleme gezilerinin sonuncusunu Topçular Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

 

Topçular Mahallesi'nin tüm cadde ve sokaklarını Topçular Mahalle Muhtarı Nazhanım Yazar, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte gezen Başkan Doğan mahallede sürdürülen çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini söyledi.

 

100 metre sokağa 200 ton asfalt

 

Doğan, "Topçular Mahallesi ciddi eksikleri olan bir mahallemizdi. Göreve geldikten sonra sorunları tek tek tespit edip bunların giderilmesi yönünde çalışmalar yaptık. Daha önceden belirlenen sorunların tamamı çözüme kavuşmuştur. Topçular Mahallesi'nin altyapısı 30-40 yıldan beri ihmal edilmiş. Yoğun bir alt yapı çalışmasına girdik. Son olarak Bahar Sokak’ı kısa bir süre önce asfalt ile kapladık. 100 metre uzunluğundaki sokağa 200 ton asfalt kullandık. Bu kenti yıllarca yönetenler gibi sorunları makyajla geçiştirmedik, şehir merkezindeki kaliteli hizmeti buraya da taşıdık" dedi.

 

SÖYLENTİLER ASILSIZ

 

Topçular Akçakent Bölgesi’nde bulunan alanların belediye tarafından istimlak edileceği söylentilerinin son zamanlarda yayıldığını Başkan ’a ileten vatandaşlar konu hakkında Doğan’dan bilgi istediler. Söylentilerin asılsız olduğunu ifade eden Doğan, bölgede böyle bir çalışmanın olmadığını ifade ederek vatandaşlardan arazilerini satmamalarını istedi.

 

Başkan çok ilgili

 

Topçular Mahallesi'nin sakinleri Başkan Doğan’ın mahallelerine sık sık geldiğini söyleyerek, “ Çok ilgili bir başkanımız var. Her zaman aramızda olduğu için kendisine derdimizi rahatlıkla anlatabiliyoruz. Mahallemizin sorunlarının Başkan Doğan’la çözüleceğine inanıyoruz” dediler. Topçular Mahallesi Muhtarı Nazhanım Yazar, inceleme gezisinin hayli verimli geçtiğini söyleyerek Doğan ve beraberindekilere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817