BAŞKAN DOĞAN; "BU MÜCADELENİN DE GALİBİ TÜRKİYE OLACAK"

  Mesajında millet olarak daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde bulunmamız gereken bir dönemde olduğumuza dikkat çeken  Başkan  Doğan, “Türk milleti var olduğu süre boyunca birçok badirelerle karşı karşıya kalmış, içte ve dışta saldırıların hedefi olmuştur.   Bu badireler Türk Milletinin birlik, berberlik içerisinde oluşu, bedeninde, ruhunda, genlerinde taşıdığı asil ruhu ve Allah’ında izniyle her seferinde atlatılmıştır.

 

 BU MÜCADELENİN DE GALİBİ TÜRKİYE OLACAK

 

Yine böyle bir hain saldırıyla karşı karşıya kaldığımız bu günlerde Kurban Bayramı’na giriyoruz. Allah’ın izniyle bu mücadelenin de galibi, hakkın yanında olan, dünyada hakkı, adaleti savunan Türk Milleti ve Türkiye’ olacaktır. Cumhurbaşkanımızın asaletli ve yiğit duruşuyla Türk milletinin her kesimi, bu tehlikeyi görmüş,  yüreklerini siper etmişlerdir” dedi.

 

DAHA ÇOK ÜRETECEĞİZ,  DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

 

Açıklamasına “daha çok üreteceğiz,  daha çok çalışacağız ve daha çok birlik ve beraberlik içerisinde olacağız” diyerek devam eden Doğan,  “zamanımıza, Türk liramıza, her şeyimize sahip çıkacağız.  Kurban Bayramını her zamanki gibi ibadetimizle ve bayram tadında geçireceğiz.  Bu duygu düşüncelerle Türk Milletinin, İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor, nice bayramlara ulaşmayı Allahtan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817