BAŞKAN DOĞAN: SANATÇI BULUŞMALARI DEVAM EDECEK

İzmit Belediyesi’nin 'Dünya Kadın Hakları Günü' kapsamında düzenlediği ve hayatlarında hiç sinemaya gitmeyen kadınları bir araya getirerek “ Evim Sensin” filmini izlettiği etkinlik, filmin yönetmeni ve başrol oyuncusu Özcan Deniz’in dikkatinden kaçmadı. Özcan Deniz çok etkilendiği bu organizasyonun bir yenisinin daha yapılmasını rica etti. Ünlü sanatçının bu isteği üzerine harekete geçen İzmit Belediyesi Kültür Müdürlüğü 150 sinemaya gitmeyen kadını sinemaya götürdü. Kadınlar filmi başrol oyuncusu Özcan Deniz ile birlikte izlediler.

SEVİNÇLERİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

İzmit Belediyesi ve Ramada Otel işbirliği ile gerçekleşen etkinliğe katılım yoğun oldu. Hayatlarında hiç sinemaya gitmemiş kadınların sinemaya gidiş heyecanı görülmeye değerdi. İzmit Kadın Meclisi’nin destekleri ile belirlenen kadınlar ile birlikte filmi izleyen ünlü sanatçı Özcan Deniz, böylesi bir organizasyonu gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve ekibine teşekkür etti. Filmi daha önce defalarca izlediğini söyleyen Deniz “bu kez izlediğimde çok farklı duygular içinde bulundum. Hayatlarında ilk kez sinemada film izleyen kadınların başrolünü oynadığım bir filmi tercih etmeleri çok sevindirici, gurur verici” dedi.

SANATÇI BULUŞMALARI DEVAM EDECEK

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise hükümetin kadına verdiği değeri yerelde de vermeye çalıştıklarını ifade ederken gerçekleşen etkinliğe katılımı ile destek veren Özcan Deniz’e teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Kadınlara yönelik çalışmaları önemsediğine dikkat çeken Başkan Doğan "Kadın Meclisimiz ile kadınları yönetime dahil ederken diğer faaliyetlerimiz ile onların sosyal ve ekonomik hayatlarına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bugün burada çok anlamlı ve duygulu anlar yaşadık. Bu etkinliklerimiz artarak devam edecek. Kadınlarımızı sinema ve sinema sanatçılarıyla buluşturmak için etkinlikler düzenleyeceğiz" şeklinde konuştu. Başkan Doğan, ünlü sanatçıya teşekkür plaketiyle Atatürk’ün İzmit Konuşmaları  adlı kitabı hediye etti.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817