Başkan Ellibeş doğduğu Kavaklı’da
 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) hazırladığı programlar doğrultusunda, mahalle toplantılarına katılmaya devam ediyor. Başkan Ellibeş’in son katıldığı toplantı, doğup büyüdüğü yer olan Kavaklı Mahallesi oldu

 

“BEN 1955 YILINDA

KAVAKLI’DA DOĞDUM”

2014 yerel seçimlerine hazırlanan AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, SKM’nin hazırladığı program doğrultusunda ilçe genelindeki çalışmalarını hemen her akşam bir başka mahallede sürdürüyor. Bu anlamda, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe SKM’nin hazırladığı programlar doğrultusunda, mahalle toplantılarına katılmaya devam ediyor. Başkan Ellibeş’in son katıldığı toplantı, doğup büyüdüğü yer olan Kavaklı Mahallesi oldu. Başkan Ellibeş’e bu programında İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Uzuner, Belediye Meclis üyesi Levent Değirmenci, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Gövez ile yönetimi, ilçe yöneticileri ve AK Parti Kavaklı Mahalle Teşkilat Başkanı İbrahim Özkul eşlik etti. Çok sayıda partili ve Kavaklı Mahallesi sakininin katıldığı toplantıda, sözlerine, “Ben 1955 yılında Kavaklı Mahallesi 122. Sokak’ta dünyaya geldim. Ailem ile birlikte çocukluğum burada geçti. Bende sizler gibi Kavaklılıyım” diyerek konuşmasına şöyle devam etti: 

 

“DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM”

“Demin ifade ettiğim gibi, ben Kavaklılıyım. Bu yüzden Kavaklı ve sizler benim için çok önemlisiniz. Gerçi her mahalle, her sokak benim için önemli ama, Kavaklı’da doğup büyümem burayı benim biraz daha özel kılıyor. Biliyorsunuz önümüzde 2014 yılının 30 Mart tarihinde bir yerel seçim var. Bu nedenle ben yaptığınız çalışmaları sorgulamayacağım. Çünkü Başta Mahalle Teşkilat Başkanımız İbrahim Özkul olmak üzere, hepinizin çalışmalarınızdan son derece memnunuz. Bunda en ufak bir tereddütüm yok. Ama ben her zaman bir şey söylüyorum. AK Parti’nin Gölcük’te seçim kazanamama gibi bir korkum. Bizim yapacağımız tek şey 2009 yılında aldığımız oyları çok daha fazla arttırmalıyız. Çünkü 2014 yerel seçimleri, sadece bir yerel seçimden ibaret değil. Vereceğiniz oylar, önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri dirkt olarak etkileyecektir. Bu anlamda hepinizin desteğinize ihtiyacımız var. Allah yar ve yardımcımız olsun.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817