Başkan, ‘’Hizmet için 7/24 çalışacaksınız’’
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Antikkapı A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne atanan İslam Yücel ve UlaşımPark A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine getirilen Mehmet Yasin Özlü’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Hizmet ve sorumluluk almada gençlere önder olan Başkan Karaosmanoğlu buradaki ziyaretlerde, “Görev aldığınız bu kurumlarda en büyük önceliğiniz, halkımıza en güzel ve en kaliteli hizmeti sunmaktır. Çalışma arkadaşlarınıza gereken önemi ve ilgiyi gösterirken performansların artırımına öncelik verin. Halkımızın memnuniyeti içinde gerekirse 7/24 çalışacaksınız” dedi.

 

PROFESYONELCE ANCAK AMATÖR RUHLA ÇALIŞACAKSINIZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Antikkapı ve UlaşımPark şirketlerine genel müdür olarak atanan Yücel ve Özlü’den kurumların son durumu ile yeni yapılanma hakkında detaylı bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, özverili ve hizmet odaklı çalışmanın eksiksiz yapılması talimatını verdi. Hizmet alan vatandaşların bu iki kurumdan memnun olmasını isteyen ve bu konuda çalışmaların yapılmasını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, “Yeni görevleriniz hayırlı uğurlu olsun. Başarılı olacağınıza inanıyorum. Ancak bunun için gerekli kurumsal altyapının daha etkin kullanılması gereğini hatırlatmak isterim. Profesyonelce ancak amatör ruhla halkımızın hizmetinde olacaksınız” hatırlatmasını yaptı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817