Başkan, ‘’İradesi güçlü gençlik yetiştirelim’’
 Sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmeye özen gösteren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Muradiye Vakfı Genç Nesil Derneğini Başkanı Özcan Sever ve Başiskele Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Zeki Bostan ile yönetimlerini konuk etti. Eğitim ve Gençlik üzerine gerçekleşen görüşmelerde Başkan Karaosmanoğlu, “Ateşten ne kadar gençlik kurtarırsak kendimizi o kadar başarılı sayalım. Gençlerimizi şerden koruyalım. Manevi gıdalarla yetiştirdiğimiz gençleri mikroplara karşı güçlü olmasını sağlayalım. İradesi güçlü bir gençlik yetiştirelim” dedi.

 

“İNANCINA, TARİHİNE VE KÜLTÜRÜNE BAĞLI NESİLLER”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ayrıca, “Cennetin ve kendi medeniyetimizin yolunu neslimize doğru anlatacağız. İnancını önemseyen gençleri, vicdanlı derneklerimiz etrafında toplamamız gerekiyor. İnancına, Tarihine ve Kültürüne bağlı nesillerin oluşmasında gerek sivil toplum kuruluşların gerek eğitime gönül vermiş insanların taşın altına elini sokması gerekiyor. Amacımız ülkemizin geleceğini, sorumluluk sahibi nesillere emanet etmektir” şeklinde konuştu.

 

“DÜŞÜNEN, TARTIŞAN VE ÜRETEN GENÇLİK”

Eğitim camiasının yanı sıra manevi boyutta hizmet veren derneklerin, gençliğin düşünen, tartışan ve üreten nesil olmasına katkı sağlamasını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu amaçla Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğümüzü kurduk. Burada inandığımız temeller üzerine gençliğimize dönük projeler ortaya koyuyoruz. Neslimizin tartışan ve üreten bir gençlik olması için çabalıyoruz. Olaylara farklı gözle bakabilen, düşünen bir nesil tek gayemizdir. İşte tam burada STK’lara çok özel görevler düşmektedir. İyi insanın inşasında, tarihin ve cehaletin karanlıklarından gençlerimizi korumamız gerekiyor. Bu da sizler gibi bilinçli dernek ve kendini eğitime adamış gönüllerin kararlı çalışmasıyla olur” açıklamasını yaptı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817