BAŞKAN KARAOSMANOĞLU, "BUGÜN HAK VE BATILIN SAVAŞI VAR"

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve yönetimini ziyaret etti. Derine Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un da yer aldığı ziyarette, 2019 seçimleri ve yerel yönetimlerin hizmetleri ele alındı. Ana kademe kongresinin icra edilmesinin ardından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Karaosmanoğlu, “Derince’de tabanımızı koruyarak, AK Parti’ye hiç oy vermemiş vatandaşlarımızın teveccühünü ve desteğini kazanmak hedefimiz olmalıdır” dedi.

 

“MAZLUMLARININ SESİ OLAN BİR TÜRKİYE VAR”

Vatandaşımıza değer veren AK Parti kadrolarının bu anlayışla çalışmaya devam edeceğini de ifade eden Karaosmanoğlu, “Teşkilatlar olarak ihtiyaç sahibi insanımızı bulmakla mükellefiz. Yerel yönetimlerimizin destekleriyle de özellikle zor durumda olan kadınlarımıza da sahip çıkmalıyız. Türkiye gerek kendi insanına gerekse mazlum coğrafyalarda ki insanlara vazifesini yerine getirirken, emperyalist ülkelerin insanları sömürmek için hala gayret ettiğine de şahit oluyoruz. Dünya’nın huzur dolu günlere kavuşması için Türkiye’ye büyük görev düşmektedir. İşte siyasi kadrolar olarak sizlerde bunun farkında olacaksınız ve tüm çalışmalarınızı da bu inançla yapmalısınız. Şunu da belirtmem gerekir ki artık eski Türkiye yoktur. Dünya mazlumlarının sesi olan bir Türkiye vardır” diye konuştu.

 

“CUMHURBAŞKANIMIZIN YÜKÜNÜ AZALTACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vatandaşlarımızın büyük destek verdiğini ve dünyada daha güçlü bir şekilde Türkiye ile mazlum ülkeleri temsil ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “AK Parti teşkilatları olarak sizler, yerel yönetimlerde de bizler çok çalışacak ve Cumhurbaşkanımızın yükünü daha çok azaltacağız. Unutmayın ki bugün dünyada hak ve batılın savaşı vardır. Dünyada ki akli selim insanlar artık bir uyanışın gerçekleşmesini istiyor. Bunun için bizlerin üzerine düşen görev ne ise teşkilatlarımızla birlikte çok çalışmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik yapılan karşılıklı istişarenin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817