Başkan Kocaman Karne Sevincine Ortak Oldu

2019-2020 Eğitim-Öğretim dönemi yarıyıl karne töreni tüm yurtta olduğu gibi Kartepe’de de düzenlenen törenlerle gerçekleştirildi. Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, öğretmenler, veliler ve öğrenciler Sarımeşe İlkokulu’nda gerçekleşen törenlere katıldılar.  

GENÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ

Sarımeşe İlkokulu Murat Hasırcıoğlu çok amaçlı salonda gerçekleşen karne töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Sarımeşe İlkokulu Müdürü Sezai Şahin’in açılış konuşması sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek “Eğitim gönüllüsü Kaymakamımız ve belediye başkanımız vardır. Kartepe eğitim alanında önemli gelişmeler göstermektedir. Geleceğimiz olan gençlerimizi en iyi şekilde hayata hazırlamak için gece-gündüz çalışıyoruz” dedi.   

GÖSTERİLER ÇOK BEĞENİLDİ

Sarımeşe İlkokulu 1’nci sınıf öğrencilerinden Yunus Emre Tunç, Elif Kabalcı ve Karel Su Alışçı şiir okudular. Katılımcılar karne dağıtımının ardından öğrencilerin dönem boyunca büyük bir özveri emek vererek hazırladığı gösterileri de büyük bir beğeniyle izlediler. Minik öğrencilerin sahnede ortaya koyduğu performans izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar “Bizler evlatlarımızı skor ve başarı için eğitmiyoruz. Biz onları müreffeh Türkiye, insanlık için, vatan için, ahlaklı bir gençlik için yetiştiriyoruz. Allah üniversite diplomalarını da almayı nasip eylesin” dedi. Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, ise “Karne alan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Yarıyıl tatilinde çocuklarımızın gönüllerince eğlenmelerini, Kartepemizin keyfini çıkarmalarını istiyorum.  İkinci yarıyılda başarılarını güçlendireceklerine olan inancımla; tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı, huzur içinde geçirecekleri bir tatil diliyorum” ifadelerini kullandı.

MİNİKLERİN SEVİNCİ

Karne heyecanını Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar ve Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman ile birlikte yaşayan minikler büyük mutluluk yaşadılar. Sarımeşe İlkokulu’nda sınıfları ziyaret eden Kaymakam Çağlar ve Belediye Başkanı Kocaman öğrencilerle sohbet ettiler.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817