BAŞKAN KÖKEN: KANDIRA GÜZEL OLACAK

KANDIRA GÜZEL GÖRÜMÜNE KAVUŞUYOR

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in verdiği talimatlarla proje ekibinin hazırlamış olduğu park düzenleme çalışmalarında sona gelindi.  Fen işleri müdürlüğünün yürüttüğü çalışmada yeşil alanlar arttırılarak doğa görünümü ilçenin merkezinde yaşatılmaya çalışıldı, oturma alanları genişletilerek banklar getirildi. Bu sayede vatandaşların yorulduğunda dinlenip soluklanacağı ,  sohbet etme imkanı bulacağı alanlar oluşturuldu.

 

ATMLERİN KANDIRA MERKEZİNE TAŞINMASINDAN HALK MEMNUN

Atmler eski belediye çay bahçesinden taşındı. Bu yenilik halkın gözünden kaçmadı. Park yapım çalışmalarına eklenen atmlerin merkeze taşınması vatandaş tarafından beğeni kazandı. Vatandaş değiştirilen atm noktalarına eskiye oranla daha kolay ulaşabildiklerini ve farklı banka atmlerinin getirilecek olmasıyla kolaylık yaşayacaklarını ifade etti.

BAŞKANIMIZ  KANDIRAYA SAHİP ÇIKIYOR.

Kandıra’ya ilk girişte göze çarpan merkezin göbeğinde bulunan parkta yapılan görsel düzenleme vatandaşlar tarafından beğeni topluyor. Kandıra halkı yaptığı açıklamada “ Başkan Köken Kandıra’ya sahip çıkıyor, bu park eskiden çöplüktü. Şimdiki hali ise sağlık açısından ferah ve açık bir alan , ağaçlık gölgede serinliyoruz, çoçuklarımızla birlikte oturma imkanı  buluyoruz diyerek   başkanımızdan Allah razı olsun dileklerini dedi.

 

VATANDAŞ MEMNUN

Parkın değiştirilmesinden, estetik hale dönüştürülmesinden memnun olan vatandaş, başkanın verdiği hizmetlerin yanı sıra onlarla olan samimi içten diyaloğundan da memnun. Halk , dinleyen onların  sorunlarıyla yakından ilgilenen saygı değer bir başkana sahip olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söylüyor. Şehir dışından Kandıra’ya gelen misafirler de insanların güleryüzlü olduğunu, çevre düzenlemeleriyle göze çarpan değişimlerin oluşturulmaya çalışıldığını  gözlemlediklerini söyledi. Yaptığı güzel çalışmalar için belediye başkanını tebriklerini  ilettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817