BAŞKAN KÖKEN VE VALİ AKSOY, ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

“Şırnak'ta görev yaptığı sırada şehit olan Jandarma Er Yılmaz Vural'ın ailesini ziyaret eden Başkan Köken ve Vali Aksoy, birlik beraberlik mesajı verdi. “

Vali Aksoy, ülkenin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şehadet mertebesine ulaşan şehit Yılmaz'ı ve tüm şehitleri, rahmet ve şükran duygularıyla andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Bugün bu topraklarda rahatça yaşamamız, şehitlerimizin sayesindedir. Bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimizin yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

Şehidin babası Muzaffer Vural da kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817