Başkan Köşker SKM’de
 Belediye personeline taziye ziyaretinde bulunarak kederli günlerinde yanlarında olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe SKM toplantısına da katıldı

 

SKM Başkanı Mustafa Yıldıztekin ve mesai arkadaşlarına başarılar dileyen Başkan Köşker, “Partimize, genel başkanımıza layık olacağımız bir seçim sonucu için durup dinlenmeden çalışacağız. AK belediyeciliğin mührünü yeni dönemde de Gebze’ye birlikte vuracağız” dedi

 

 

BAGUC AİLESİNİN YANINDA

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, taziye evinde. Başkan Köşker, Gebze Belediyesi Basın Yayın çalışanlarından Sercan Baguc’un ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz hafta babaannesi Akile Baguc’u ebediyete uğurlayan Sercan Baguc ve ailesini evinde ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Baguc ailesinin acısına ortak oldu.

KEDERLİ GÜNLERİNDE YANINDA

Baguc ailesine taziyelerini ileten Başkan Köşker, “Akile teyzemize Allah’tan rahmet sizlere de sabır dilerim. Mekanı cennet olsun inşallah” dedi. Gebze Belediyesi’nin büyük bir aile olduğu dile getiren Başkan Köşker, bu ailenin her ferdinin mutlu günlerinde yanlarında oldukları gibi acı ve kederli günlerinde de destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Baguc ailesi de Başkan Köşker’e ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

TEŞKİLAT KENETLENDİ

Taziye ziyaretinin ardından AK Parti Gebze İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)’ye geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, SKM Başkanı Mustafa Yıldıztekin ve partililerle bir araya geldi. Başkan Köşker’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren SKM Başkanı Yıldıztekin, parti teşkilatları olarak seçim hazırlıklarının hızla sürdüğünü, aylar öncesinden başlatılan hazırlıkların sonuçlarını Gebze’de başarıya ve en yüksek oy oranına dönüştüreceklerini söyledi.

AK MÜHRÜ VURACAĞIZ 

“Teşkilatlar bizim göz bebeğimiz” diyen Gebze Belediye Başkanı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker, “Teşkilatlarımızın, sizlerin çalışmaları ve desteğiyle partimize, genel başkanımıza layık olacağımız bir seçim sonucu için durup dinlenmeden çalışacağız. AK belediyeciliğin mührünü yeni dönemde de Gebze’ye birlikte vuracağız. Rabbim başarılarını daim etsin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817