Başkan köylerde tek tek not aldı
 Başkan köylerde tek tek not aldı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele ile Kartepe’nin köylerini dolaştı. Köylülerle bir araya gelen ve ihtiyaçları yerinde tespit eden Başkan Karaosmanoğlu, ziyaret ettiği her köyde ikramlar ve yoğun bir ilgiyle karşılandı.

 

BAŞİSKELE VE KARTEPE

Başkan Karaosmanoğlu, Başiskele’nin Servetiye Camii, Kazandere, Aksığın, Aşağı Doğantepe, Yukarı Doğantepe, Servetiye Karşı, Camidüzü, Serindere, Tepecik ile Kartepe’nin Karatepe ve Örnekköy köylerini ziyaret etti. Başiskele ve Kartepe’nin köylerinde yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, yağışlı havaya rağmen köylerde incelemelerde bulundu ve ihtiyaçları yerinde tespit etti.

 

BELEDİYE BAŞKANLARI EŞLİK ETTİ

Başkan Karaosmanoğlu’na köylere gerçekleştirdiği ziyaretlerde Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu eşlik etti. Gittiği köylere Fen İşleri, İSU, Park ve Bahçeler personelini de beraberinde götüren Başkan Karaosmanoğlu, muhtarlar ve köylülerden ihtiyaçları dinleyerek, tek tek not aldı.

 

KÖYLÜLER HİZMETLERDEN MEMNUN

Hasta ziyaretlerinde de bulunan Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, konuk oldukları her köyde yoğun bir ilgi ve ikramlarla karşılandı. Köy sakinleri, Büyükşehir’in hizmetlerinden duydukları memnuniyeti de dile getirdi ve teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817