Başkan Söğüt Köylerdeki Sorunları Yerinde Tesbit Ediyor

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Halk Meclisi toplantıları kapsamında dün ilçeye bağlı köylerde ziyaretlerde bulundu. Elmacık, Kalburcu, Naip, Şemsettin, Korucu ve Sipahiler köylerine giden belediye başkanı Şener Söğüt, bölgedeki çalışmaları da bizzat görme imkanı buldu, muhtarlardan son durum hakkında bilgiler aldı ve yeni dönem projeleri hakkında köy halkını bilgilendirdi. Öte yandan köylülerin belediye yöneticilerine olan yakın ilgisi dikkat çekti.

GÜNBATI İLE BİRLİKTE

Bu arada Körfez ilçenin en başarılı muhtarlarından biri olarak gösterilen, aynı zamanda yaptığı çalışmalarla köy halkının pandemi sürecini en sorunsuz şekilde geçirmesi için büyük adımlar atan ve birçok özel çalışması ile dikkat çeken, hatta çalışma bölgesinde yapılan belediye çalışmalarına da bizzat katılan Elmacık Köyü Muhtarı Ömer Günbatı, belediye başkanı Şener Söğüt’le buluşmasında bölgedeki son durum hakkında bizzat kendisini bilgilendirdi.

“GEREKLİ ÇALIŞMA YAPILACAK”

Elmacık Köyü’nde yapılması gerekenlerle ilgili tespitlerini Başkan Söğüt ile paylaşan Muhtar Ömer Günbatı, karış karış gezdirdiği Söğüt’e halkın taleplerini bizzat iletti. Söğüt de bölgedeki eksiklerin mutlaka giderileceğini, Körfez Belediyesi olarak ekiplerin bir an önce Elmacık Köyü’ne gönderilerek çalışmaların yapılacağını dile getirdi. Muhtar Günbatı da ilgisi dolayısıyla Söğüt’e teşekkür etti.


 

SÖĞÜT, MUHALEFETİ DE YANINA ALDI

Belediye başkanı Şener Söğüt’e köy programı sırasında; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve parti yöneticileri, belediye başkan yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan ve Osman Yurt, AK Parti ve diğer partilerden belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri katıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817