Başkan Söğüt: "Önce Gidin Adam Gibi Bilgi Sahibi Olun..!"

CHP ve İYİ Parti verdikleri önergede, Körfez Belediyesi’nin Rota Limanı’nın saha genişletmesinde beceriksizce davrandğını söylemesi üzerine, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt sert çıktı şu ifadelere yer verdi: “Birkaç gündür Rota Limanı ile ilgili belediyemiz muhalefet tarafından acımasızca , bilgisizce yıpratılmaya çalışılıyor. CHP grubunda Engin Bey, İYİ Parti’de Fevzi Bey milleti bilgilendirmeden, bütün suçu Körfez Belediyesine, Körfez Belediye başkanının beceriksizliğine atıyor. Muhalefet her zaman yaptığını yapıyor.

BİZ MAHKEMEYE VERDİK

Beceriksiz varsa burada muhalefet beceriksiz. Muhalefet yapmayı bile beceremiyorusunuz. Millet size muhalefet yapma yetkisini bile vermez. Haksız ve insafsızca eleştiri yapıyorsunuz. Burada bir Rota Limanı ve Marmara tersanesi vardı. Belediyenin Hüseyin Avni Şirin döneminde mevcut Rota Limanı içinde 7 dönüm parsel ve 5 dönüm hissesi vardı. Bunlar limanın içindeydi. Rıhtım ve iskele alanının kullanımı da belediyeye ait. Şirkette kapasitesini arttırıp yatırım yapmak istiyor. 2013 yılında hisse ve parsel Rota Limanı’na satılıyor. Satılan parselin önündeki rıhtım alanı da parsel belediyeye ait olduğu için kiralama söz konusu. Toplamda 50 bin TL gelir  var. 2018 yılına kadar Milli Emlak ile Körfez Belediyesi’nin kullanım alanı anlaşması var. Bizde Rota’ya kiraladık ve 2018’de doldu. Milli Emlak parsel sahibi olan Rota Limanı ile kiralama sözleşmesi yaptı, bizde mahkemeye verdik. Rıhtımda biz hakkımızın olduğunu düşünüyoruz. Burada belediyenin nasıl bir beceriksizliği var.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817