Başkan Söğüt’ten Hereke Çıkarması

 Vatandaşların çay davetini geri çevirmeyen Başkan Söğüt, talepleri tek tek not aldı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke’de esnafı gezdi, vatandaşlarla sohbet etti. İlk olarak Hereke’de devam eden çalışmaları Başkan Yardımcıları ile birlikte gezen, eksiklikleri ve yapılması gerekenleri yerinde gören Başkan Şener Söğüt, Hereke Kalesi’ndeki peyzaj düzenlemeleri ile ilgili de bilgi aldı. İncelemeler sonrasında da bölgedeki esnafı gezdi, taleplerini dinledi.

KALE VE HALI TEŞEKKÜRÜ

Esnaf ziyaretleri ile birlikte caddedeki vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Söğüt, çay ocağında oturan vatandaşların davetini geri çevirmedi, onlarla birlikte çay sohbeti yaptı. Vatandaşlar özellikle temizlik, Hereke Kalesi ve Hereke Halısı gibi tarihi dokuların ve değerlerin tekrar gün yüzüne çıkarılması noktasında yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

TAKİPÇİSİ BEN OLACAĞIM

Vatandaşların taleplerini de tek tek dinleyen ve not alan Başkan Söğüt, “Yapılan hizmetler sonrasında böyle güzel geri dönüşler gelmesi bizleri mutlu ediyor. Eksikliklerimiz elbet vardır. Bunları da yerinde görerek, sizlerden dinleyerek yine birlikte gidereceğiz. Bir her zaman sahadayız. Sizlerin bize aktardığı sorunların en büyük takipçisi de benim. Bundan emin olabilirsiniz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817