Başkan Söğüt’ten Mutluluk Mesaisi

NİKÂH BAŞKAN SÖĞÜT’TEN
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hayatlarını birleştiren Ahmet Mesut Güney ile Aysel Selvi'nin nikâhını kıydı. Nikâh töreninin ardından çiftçi tebrik eden Başkan Söğüt, çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek şunları söyledi, “Her şeyden önce bu birlikteliğin saygı, sevgi çerçevesinde ve sağlık, sıhhat, huzur içerisinde devam etmesini temenni ediyorum. Mesut ve Aysel çiftimize mutluluklar dilerken, onların nezdinde Güney ve Selvi ailelerini tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

MUTLULUKLAR DİLEDİ

Belediye Başkanı Şener Söğüt nikâh akdinin tamamlanmasının ardından diğer cemiyetlere katılım sağladı. İlk önce Zeliş ve Enes çiftini tebrik eden Başkan Söğüt, daha sonra Esma ile Enes çiftinin cemiyetine katılarak genç çiftin ve ailelerinin mutluluklarına ortak oldu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817