Başkan Ünal Köken, Çamkonak Mahallesindeydi

96 mahallesi bulunan Kandıra’da vatandaşlarla bir arada olan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mahallelerdeki inceleme çalışmalarını sürdürüyor. Kandıra Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çamkonak mahallesindeki eski okul binasındaki restorasyon ve çevre düzenlemesi, mahalle kabristanındaki çevre düzenlemeleri ve kilit parke taş döşeme çalışmalarını yerinde gözlemleyen ve ekipleri yönlendiren Başkan Ünal Köken, çalışmalarını vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda sürdürdüklerini vurguladı. 
Kandıra, Yapılan Hizmetlerle Öne Çıkıyor
Kandıra’nın her bölgesinde eşit ve adaletli bir şekilde çalışmalarını sürdüren Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çamkonak mahallesinde eski okul binası restorasyonunu ve çevre düzenleme çalışması, mahalle kabristanlığında çevre düzenleme çalışmaları, kilit parke taş döşeme çalışmalarıyla hizmetlerini sürdürüyor. Başkan Ünal Köken, Çamkonaktaki çalışmaları değerlendirdi. Vatandaşlarla birlikte sohbet eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, merkez ve mahallelerimizdeki tüm çalışmalarımız hızla sürüyor dedi.  Çamkonaktaki incelemelerinin ardından vatandaşlarla sohbet eden, ihtiyaçları yerinde tespit eden Başkan Ünal Köken’in ziyaretinden memnun olan vatandaşlar Başkan Köken’e başarılı çalışmaları ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817