BAŞKANDAN OKUMUŞ VE AYDINLIK'A VEDA YEMEĞİ
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerini sürdürürken Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne atanan Dr. Hasan Aydınlık ile Sayıştay Dış İlişkiler Grup Başkanlığı’na getirilen Feyzullah Okumuş’un onurlarına Antikkapı’da veda yemeği düzenlendi. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya, Büyükşehir Belediyesi’nin ve iştiraklerinin üst düzey yöneticileri katıldı.

 

BU GÖREVLER BİRER NÖBETTİR

Yerel yönetimlerde ve kamunun birçok kurumunda önemli görevler alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin üst düzey yöneticileri kervanına katılan eski Genel Sekreter Yardımcıları Feyzullah Okumuş ve Dr. Hasan Aydınlık’ın veda yemeğinde gurur ve hüzün bir arada yaşandı. Genel Sekreter Doç. Dr Tahir Büyükakın, Başkan Vekili Zekeriya Özak, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ile diğer yöneticilerin katılımlarıyla gerçekleşen veda yemeğinde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu görevler birer nöbettir ve layıkıyla yapılması gerekmektedir. Çok şükür her geçen gün çok güzel bir aile olduk. Bugün aramızdan ayrılan Aydınlık ve Okumuş kardeşlerimiz görevlerini en güzel şekilde yaptılar” dedi.

 

OKUL GİBİ İNSAN YETİŞTİRİYORUZ

Başkan Danışmanları Ömer Polat ve Nermin Tol’ün de hazır bulunduğu veda yemeğinde konuşmasına devam eden Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye’de örnek bir Büyükşehir Belediyesi olduk. Bunu da sizler ve çalışanlarımızla başardık. Antalya Valimiz ve eski Genel Sekreterimiz Münir Karaloğlu’na bu kurumun okul gibi insan yetiştirmesi istediğimi ifade etmiştim. Çok şükür geldiğimiz bu süreçte bunun başarıldığını görmek beni memnun ediyor. Valiler, genel müdürler, kamunun üst düzey yöneticileri buradan yetişti ve gitti. Bugün de iki sevdiğimiz kardeşimiz çok önemli görevlere atandılar” diye konuştu.

 

BİR KURUMDAN AYRILIŞLAR YÜZ AKIYLA OLMALIDIR

Büyük bir aile olarak bereketli hizmetlere heyecan dolu bu kadroyla devam ettiklerini de vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Bir kurumdan ayrılırken gidişlerin yüz akıyla olması çok ama çok önemlidir. Buradaki arkadaşlarımız hep bu şekilde ayrıldılar. Unutmayalım ki; üç dönemdir halkımız bizlere değer ve destek veriyor. Vatandaşımızın duasını alarak hizmete devam edeceğiz. Feyzullah Okumuş ve Hasan Aydınlık kardeşlerime hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çıktıkları yeni yolda da başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

BÜYÜKAKIN:  KURUMUMUZ BİZE GURUR VERİCİ TABLOLAR YAŞATTI

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Genel Sekreter Büyükakın, “Kurumumuz gurur verici bir performans gösterdi ve bunu üçüncü dönemde de sürdürüyor. Büyükşehir Belediyemiz, başka kurumlara birçok üst düzey değerli yönetici gönderdi. Adeta bir okul gibi olurken, bizlere de gurur verici tablolar yaşattı. Bugün de aramızdan Feyzullah Okumuş ve Hasan Aydınlık kardeşlerimiz ayrılıyorlar. Onlar kurumumuza çok değer kattılar ve bunun için teşekkür ediyorum. Yeni görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Kendilerinin ayrılmalarıyla birlikte yeni arkadaşlarımız onların görevlerini başladı. Değişime uğrayan daire başkanlıklarımız ve birim müdürlerimiz oldu. Hepsine başarılar diliyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve arkadaşlığımızı bozmasın” ifadesini kullandı. 

 

OKUMUŞ VE AYDINLIK DUYGULARINI İFADE ETTİ

Veda yemeğinde duygularını ifade eden Okumuş, “Görev yaptığımız süre boyunca devlet ciddiyeti içerisinde elimden geldiği kadar hak hukuk yememeye çalışarak hizmet etmeye gayret ettim ve beraber çalıştık. Kardeşliğimiz bundan sonra da devam edecektir. Yeni göreve başlayan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi. Toplantıda söz alan Aydınlık da, ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bir üniversite gibi olduğunu düşünüyorum. 19 yıllık idarecilik hayatımın Büyükşehir’deki dokuz ayı çok önemliydi. Bugünleri asla unutmayacağım. Başkanımıza ve Genel Sekreterimize minnetlerimi sunuyorum. Yeni görevime başlayınca devletimizin imkan ve kabiliyetinin ne kadar büyük olduğunu gördük” diyerek düşüncelerini ifade etti. Konuşmaların ardından birliktelik Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Aydınlık ve Okumuş’a hediye takdim etmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817