Başkanlar Erdoğan’a destek istedi
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

 

GÜÇLÜ TÜRKİYE VURGUSU

Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için oy isteyen Başkan Karaosmanoğlu’na Körfez Belediye Başkanı İsmail baran da eşlik etti. Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili vatandaşlarla sohbet eden Başkanlar, Güçlü Türkiye’nin hem bölgesel hem de küresel güç olarak mazlumların yanında yer alacağını belirtti.

 

“DEVLET BAŞKANIMIZI SEÇECEĞİZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı İsmail baran Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 10 Ağustos’ta devlet başkanının seçileceğine vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Dünyada söz sahibi olmak istiyorsak tabii ki destek vereceğimiz kişi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sizlerden ülkemizi 2023 ve 2071 hedeflerine taşıyacak adaya oy vermenizi istiyorum” dedi.

EN BÜYÜK MİMAR ERDOĞAN

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise “Son yıllarda yapılan çalışmalarla Türkiyemiz büyük mesafeler kat etmiştir. Bunun en büyük mimarı da Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu nedenle 10 Ağustos’ta sandığa giderek destek vermeliyiz” diye konuştu.

 


 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817