BAŞKANLAR MECLİS ÜYELERİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
 Kartepe Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı öncesi Ak Parti Grubu meclis üyeleriyle bir araya gelen Başkanlar Üzülmez ve Kandaz, Ak Parti Grubu meclis üyeleriyle gündemi değerlendirdiler. Ak Parti İlçe yöneticileri ve Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu grup toplantısı Kartepe Sukay Park Tesisleri’nde gerçekleşti.

Ak Parti grubu meclis üyelerinin grup toplantısı sırasında meclis üyelerinin eşlerine Başkan Üzülmez’in eşi Rahime Üzülmez ev sahipliği yaptı. Meclis üyelerinin eksiksiz katılım sağladığı grup toplantısı ardından başkanlar meclis üyeleri ve eşleriyle birlikte iftar açtılar. Başkanlar ve meclis üyeleri Hikmet Çelebi’nin yaptırdığı iftar duası ardından içilen çaylar eşliğinde sohbet ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817