Başpehlivan Akkoyun mutluluğunu Kandıralılar’la paylaştı
 Namazgah Yağlı  Pehlivan Güreşleri’nde ve ardından İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Altın Kemer Paşa Yağlı Güreşleri’nde de başpehlivan olmayı başaran Faruk Akkoyun  Başkan Köken’i makamında ziyaret etti.

Kandıra belediyesi tarafından düzenlenen ‘’ Yağlı  Pehlivan Güreşleri, Tarım Kültür ve Sanat Festivali ‘’ kapsamında gerçekleştirilen Namazgah Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde belediye başkanı Ünal Köken adına yarışan ve birinci olarak başpehlivan olan Faruk Akkoyun, İzmit Belediyesi tarafından İzmit Doğu Kışla Parkı’nda düzenlenen 2. Altın Kemer Paşa Yağlı Güreşleri’nde de başpehlivan olmayı başararak  altın kemer aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi güreşçisi  ve aynı zamanda Kandıra  Şahinler Köyü Gırgırlar Divanı’n dan olduğu öğrenilen Başpehlivan Faruk Akkoyun, Kandıra Belediye başkanı Ünal Köken’i makamında ziyaret etti. Makamda bir süre sohbet eden Başkan Köken ve Akkoyun sohbetin ardından bir dizi esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

KANDIRALI BAŞPEHLİVAN AKKOYUN  KANDIRA’DA

Kazandığı altın kemerle birlikte Başkan Köken’e misafir olan Akkoyun, makamda yapılan sohbetin ardından Başkan Köken ile birlikte Kandıra Muhtarlar Derneğini ve çarşı esnafını ziyaret etti.  Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Köken ve Başpehlivan Akkoyun’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Başpehlivanlık başarıları için Akkoyun’u kutlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Köken,  ‘’ Yağlı güreş Türk’ün gücünü dünyaya gösteren geçmişten gelen ata sporumuzdur. Bu anlamda spora ve sporcuya verdiğimiz destek gibi güreşe ve güreşçiye destek vermeye devam edeceğiz. Başpehlivanımız bir Kandıralı olarak bizleri ziyaret etti. Kendisine teşekkür ediyoruz’’ dedi. Akkoyun ise kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Başkan Köken’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817