Bayan boksörlerden üç Türkiye ikinciliği

Boks Federasyonu’nun 2014 yılındaki faaliyet programında yer alan Türkiye Büyük Bayanlar ve Genç Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonası İstanbul’da yapıldı. 25 ilden 362 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası, beş gün sürdü. Mavi beyazlı boksörler şampiyonaya, antrenörler Ali Çelikiz, Serkan Bal ve Cihan Başaran nezaretinde dört bayan boksörle katıldı.

 

ÜÇ İKİNCİLİK, GELDİ

Şampiyonada, büyük bayanlar kategorisinde 60 kiloda Hanife Aytuğ Pirim, Genç bayanlarda 54 kiloda Ayşe Taşkın, 64 kiloda İrem Kurt zorlu rakiplerini geçerek finale kadar yükseldi. Finalde rakiplerine yenilen mavi beyazlı bayan boksörler, ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Turnuvaya dört bayan boksörle katılan mavi beyazlı takım, üç ikincilik elde ederek büyük bir başarı sağladı. Müsabakaların ardından dereceye giren bayan boksörlere madalyaları verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817