BBP Körfez’de yönetim Bilmecesi

Mevcut olarak Tekin Orhan Başkanlığı’nda bir yönetim ataması yapılmış olmasına rağmen, Mustafa Arha başkanlığındaki eski yönetime görevden alma yazısı dahi gelmedi. Bu arada, yeni bir yönetim oluşumu çalışmasına giren partililer Bayram Kurtaran başkanlığında yeni bir yönetim hazırlığı içine girdiler.

Referandum da destek açıklamasının ardından Körfez İlçe Yönetimi’nin ayrıldığı duyurulmuş ve yerine atama ile Tekin Orhan Başkanlığı’nda bir yönetim atanmıştı. Ancak, yeni yönetim bir türlü çalışmalarda gözükmeyince, BBP’nin tekrar canlanması için harekete geçen eski yöneticiler, bir araya gelerek yeni bir yönetim hazırlığı yapmaya başladılar. Bu amaçla toplanarak bir liste hazırlayan partinin etkili isimleri Bayram Kurtaran Başkanlığı’nda ki yönetimi oluşturmaya başladılar. Bu arada yeni listenin hazırlanmasında çaba sarf eden Mustafa Arha, kendilerinin eski yönetim olarak istifalarının alınmadığını, her hangi bir görevden alma yazısının da ulaşmadığını ifade etti.

Yeniden toparlanma sürecine giren Büyük Birlik Partisi'nin Körfez'de ve Kocaeli'de ki ağır isimleri bir araya gelerek, 'bu dava bizim. Bu dava bize Rahmetli Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'ndan miras kaldı. Yere düşmüş olan bayrağı yeniden kaldırmamız ve dalgalandırmamız gerekir' diyerek, burada ki teşkilatlanmayı  yeniden oluşturma kararı aldılar. Daha önce partide ilçe başkanlığı yapmış Bayram Kurtalan, Mustafa Arha, Musatfa Ceyhan ve Erdi Coşar'ın yanı sıra, partinin ağır topları Sümmani Yaşik, Kazım Yeşil, ve Ali Aykan bir araya geldiler. Yapılan uzun değerlendirmeler neticesinde Körfez İlçe Başkanlığı'na Körfez'in sevilen siması, bilge insan Bayram Kurtaran’ın seçilmesi şeklinde görüş birliği ortaya çıktı.

Bu yönde çalışmalar yapması istenen Bayram Kurtaran, Körfez’de ilçe teşkilatını oluşturacak, yeni üyeleri partiye kazandıracak ve partiyi kongreye götürecek. Bayram Kurtaran, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gece-gündüz demeden çalışacağını belirterek, 'Biz bu partinin gönüllü sevdalılarıyız. Biz, davamızın delisi, onun sevdalısıyız. Davamızın hizmetkarıyız. Davamız için yapmayacağımız fedakarlık yok. Bu dava bize Rahmetli Şehit Muhsin Yazıcıoğu Liderimizden emanettir. Biz bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmak zorundayız. Bize verilen bu görevi de bir ekip ruhu içinde en güzel şekilde yerine getireceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817