B.B.P. Yazıcıoğlu'nu andı

   Kocaeli Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serhat Duyar ve İl Teşkilatının hazırlamış olduğu programda Rahmetli Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu anma etkinliği ve Mekke’nin fethi icra edildi.

ANMA PROGRAMINA YOĞUN KATILIM GERCEKLESTI

   Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ,Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi Mustafa Demir, Büyük Birlik Partisi İl başkanı Serhat Duyar , MHP İl Başkan yardımcısı İZZET ERDEM ,BBP İl Kadın kolları Başkanı Tuba Türkmen, BBP İl Gençlik kolları Başkanı Mesut Ceylan, eski İl Yöneticileri ,TÜMSİAD Başkanı Erdoğan Yılmaz ,MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş ,,sivil toplum örgütlerinin katıldığı programa  saygı duruşu ve İstiklal marşıyla başlanıldı. Kuran tilavetinin ardından İl Başkanı Serhat Duyar açılış konuşmasını yaptı.

DUYAR BÜTÜN ŞEHİTLERİ ŞÜKRANLA ANDI.

   Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serhat Duyar katılımcılara teşekkür ederek  İl Başkanı olduğu günden itibaren çalışmalara destek veren herkese şükranlarını sundu . Büyük Birlik Partisi Kurucu Lideri Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve aynı kaderi paylaşan Erhan Üstündağ’ı  ,Yüksel Yancı’yı ,Murat Çetinkaya’yı ,gazeteci İsmail Güneşi , pilot kaya İstektepe’yi  ve dava içerisindeyken hayatlarını kaybetmiş bütün ağabeylerimizi ve bu vatan için mücadele eden şehit olan bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum dedi. Konuşmasına Rahmetli Genel Başkanın ‘’hayal ediyorum’’ şiiriyle devam eden Duyar salondan büyük alkış aldı.

BBP ‘DE GENÇLER İLGİ GÖRDÜ.

 BBP  Kocaeli Gençlik kollarından Kadir Aktaş’ın  sunduğu programda Sine vizyon gösterimi izlendikten sonra  Bay şat şairlerinden Eyüp CÜce ve  Bekir Kale Ahıskalı şiirleriyle programa renk kattı. Alperenlik ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını anlatan Rıdvan Salgun   salondan büyük ilgi gördü.

YAZICIOĞLU DİK DURAN BİR LİDERDİ.

 BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karaca’nın konuşmasıyla devam eden programda rahmetli Yazıcıoğlu ile paylaştığı hatıraları dinleyicilere aktardı. Özellikle 12 Eylül 1980 dönemi 28 Şubat süreci 27 Nisan muhtırası dönemine değinen Karacan son olarak şüpheli helikopter kazası ve sonrasında yaşananları aktardı. BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın  Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan’a plaket takdim etmesiyle program

son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817