BELEDİYELERİN BAYAN PERSONELLERİ DOĞAN’IN KONUĞU OLDU
  Antikkapı Restoranta gerçekleşen geceye 500’den fazla bayan belediye çalışanı katılarak gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliği yaptığı  geceye Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  Hizmet-İş Sendikası  Kocaeli  Şube Başkanı İdris Ersoy,  belediyelerin bayan meclis üyeleri ve başkan yardımcıları da katıldı.


 

 DİĞER ÜLKELERDEN ÖNDEYİZ

 

Gecede konuşan Başkan Doğan”  kadın hakları ve kadına verilen önem açısından ileri  demokrasi örneği olarak gösterilen diğer ülkelerden daha önde olan bir ülkeyiz. Demokrasisi en yüksek görülen ülkeler, kadın istismarını en çok yapan ülkelerdir.  Savaşlarda en çok şiddet gösteren, onlara en fazla zarar veren yine bu ülkelerdir. Türkiye olarak hem ülkemizdeki kadınlarımıza hem de dünyadaki mazlum kadınlara sahip çıkıyoruz, çıkmaya devam edeceğiz.

 

DÜNYADA HER ŞEY KADININ ESERİDİR

 

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi “dünyada her şey kadının eseridir”. Bu gerçeği asla unutmamamız gerekmektedir. Yüce dinimiz ve medeniyetimiz de her zaman kadına özel bir önem vermiş ve kadınlarımızın hak ve hukuklarının çiğnenmemesi hususunun altını önemle çizmiş “kadınların haklarına riayet ediniz. Onlara şefkat ve sevgiyle muamele ediniz” şeklinde buyurmuştur.


 

KADIN ÇALIŞMALARIMIZLA ÖRNEK OLDUK

 

İzmit Belediyesi olarak bizler,  kadınlarımızın toplumun her alanında yer almasını istedik ve bu amaçla projeler üretip, teşviklerde bulunduk, bulunmaya da devam edeceğiz.  Kadınlarımız için hayata geçirdiğimiz birçok projemiz Türkiye’de ve dünyada örnek alınan projeler oldu.  Kadınlarımız için yaptığımız her şeyin aynı zamanda ülkemizin geleceği için yapıldığının bilincindeyiz. Milletimizin bugünlerde, bu güçte var oluşunun temel taşını oluşturan kadınlarımızın, 8 Mart Kadınlar Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.

 

KADINLARIMIZ TOPLUMUN TEMELİ

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu da “kadınlar, hem toplumumuzun hem de hem ailenin temelidir. Bir anne olarak, bir eş olarak, bir evlat olarak kadın; toplumu dönüştüren ülkeye istikamet verendir. Eğer kadın mutluysa ülke de mutludur. Eğer kadın umut içindeyse, ülke o kadar umut içindedir. Kadınlarını dışlayan, ikinci sınıf muamele yapan ülkeler asla ilerleyemezler”  şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817