BELSA’DA ESNAFLAR İÇİN TOPLANDILAR
 İzmit’te faaliyet gösteren esnafların sorunlarına en hızlı şekilde çözüm üretmek amacıyla Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatlarıyla kurulan Esnaf Hizmet Masası, Belsa’da ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Esnaf Masası Sorumlusu Adnan Metin’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Kocaeli Esnaf ve Sanatkar Odalar Birliği Başkanı Kemal Kaya, Kocaeli Ticaret Odası adına İsmail Uslu ile oda başkanları ve belediyenin ilgili müdürleri katıldı.

 ESNAF SORUNLARINA DUYARLI

 

Toplantıda konuşan Adnan Metin, “Belediye Başkanımız şehrimizdeki esnaflar konusunda çok hassas. Başkanımız yine bir ilke atarak Esnaf Hizmet Masasını kurarak, esnafımızla belediyemizi birbirine daha da yaklaştırdı. Başkanımızla birlikte yapmış olduğumuz esnaf ziyaretleri ve toplantılarda, zorlanan esnafımızı daha iyiye nasıl taşıyabiliriz, şehirdeki müşteri sayısını, müşteri portföyünü, müşteri hacmini nasıl büyütürüz gibi konularda fikir alış verişinde bulunuyoruz.

 

ESNAF DOSTU BELEDİYE

 

Belediye Başkanımızın da dediği gibi İzmit Belediyesi her zaman esnaf dostu bir belediyedir. Biz biliyoruz ki, İzmit zengin olursa bu durumdan Türkiye faydalanır. İzmit zengin olursa herkes zengin olur. Esnaf güçlü olursa İzmit güçlü olur” şeklinde konuştu.

İzmit esnafının ticari hayatına canlılık getirmek amacıyla projelerin gündeme getirildiği, mesleki eğitimler verilmesi konusunda fikir alış verişinde bulunulan toplantının ikincisinin önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817