“BEYAZ BAYRAK” MİLANGAZ H. D. MTAL’NE ÇOK YAKIŞTI
 Okullardaki temizlik ve hijyeni teşvik amacıyla ortaya konan uygulama Milli Eğitim Bakanlığı’nın Sağlık Bakanlığı’yla yaptığı bir protokolle yürütülüyor.Beşirli kriterlere göre komisyon tarafından yapılan puanlama ile 100 üzerinden en az 90 puan almaya hak kazanan okullara Beyaz Bayrak veriliyor.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılında Körfez ilçe okulları arasında yapılan inceleme ve gözlemler sonucunda Beyaz Bayrak almaya ilk hak kazanan okul Körfez Milangaz Hacer Demirören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Okul Müdürü Özer Demirbağ okulun tüm personelerinin katıldığı törende “Bugün çok gururlandığımız bir gün. Almaya hak kazandığımız bu Beyaz Bayrak sorumluluklarımızı kat ve kat artırdı.

Ben okulumuzun temiz ve sağlıklı bir ortam olmasının tescillenmesinide sağlayan Beyaz Bayrak’ı almamız sürecinde katkıları nedeniyle en başta öğrencilerimize, yardımcı personelimize, öğretmenlerimize ve tüm idareciler ile velilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Beyaz Bayrak öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla göndere çekildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817