BIÇAKLANDI, VURULDU, KALP  KRİZİ GEÇİRDİ

Yaşadığı korkuya dayanamayan şahıs kalp krizi geçirdi ve yoğun bakıma alındı.

Alınan bilgi ve iddialara göre daha önce de kendisini subay olarak tanıtıp, sosyal paylaşımda tanıştığı kadınları kandıran ve uygunsuz görüntülerini çekerek şantaj yapmak suçuyla gözaltına alınan Ü. S. adlı şahıs, saat 22.30 sıralarında saldırıya uğradı.

Ü.S. ye yine aynı nedenlerle saldırdığı iddia edilen şahıslar, önce darp ettiler, ardından bıçakladılar ve silahla yaraladılar. Polisin ihbarı alarak olay yerine gitmesi sonrasında yaşadığı korkuyla kalp krizi geçiren şahıs hemen ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

İlk müdahalesi yapılan Ü.S. geçirdiği kalp krizi nedeniyle yoğun bakıma alındı. Polis, saldırıyı yapan şahısları aramaya başladı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Tütünçiftlik’te oturan şahsın bir hafta önce de yine darp edildiği iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817