Bilgievi çocuklarından örnek davranış
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bilgievleri, kış koşullarının ağırlaştığı bugünlerde hayat şartları daha da zorlaşan Suriyeli çocuklar için giyim yardımı kampanyası başlattı.

 

DESTEK BEKLİYORLAR

Tüm velilerin gönüllü olarak sorumluluk almak istediği kampanya için hemen hazırlıklara başlayan Bilgievi öğrenci ve velileri toplumun her kesiminden destek bekliyor. 25 Ocak Cumartesi gününe kadar, evlerde hiç kullanılmamış veya kullanılabilir durumda olan atkı, bere, eldiven gibi kışlık kıyafetleri tüm bilgievlerinde toplayacak olan idareciler, toplanan yardım kolilerini Suriye’de zorlu koşullarla mücadele eden çocuklara ulaştıracaklar.

 

DEĞERLER EĞİTİMİ

Diğer yandan 12 noktada hizmet veren okul sonrası eğitim projesi bilgievleri toplumsal farkındalık düzeyini arttırma misyonunu yerine getirmeye devam ediyor.  Bilgievleri bünyesinde ayda bir kez gerçekleşen ADEP (Ailede Değerler eğitimi Projesi) ile belirlenen konularda ailelere yönelik eğitim toplantıları düzenleniyor.

 

BU AYIN KONUSU ‘YARDIMLAŞMA’

Öğrencilerin karakter eğitimine destek olmak amacıyla planlanan Ailede Değerler Eğitimi’nin bu ayki konusu “Yardımlaşma” oldu. Mehmet Akif Ersoy Bilgievi’nin organizasyonu ile Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşen eğitim toplantısına bu aya özel olarak, Kocaeli Merkez vaizlerinden Servet Yalçın konuk oldu. Bilgievi eğitmenlerinin hazırladığı ‘Ailede Yardımlaşma’ konulu sunumunun ardından söz alan Yalçın,  sosyal hayatta dayanışma, aile içinde yardımlaşma, dinin yardımlaşma değerine bakış açısı konularını peygamberimizin hayatından örnekler vererek anlattı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817