Binanın temeli kaydı! Halk tedirgin...
 

Kardelen Sitesi bloklarının hemen ön tarafındaki boş arazide yeni bir inşaat için hafriyat çalışması başamıştı. Tamamen denetimsiz hafriyat çalışması sırasında binaların çok yakınında derin kazı yapıldığını göre site sakinleri, yetkilileri uyarmış, hatta Belediye’ye şikayette bulunmuşlardı. Ama kimse ilgilenmedi. Dün sabah büyük bir grültüyle yataklarından fırladılar. Yanlış hafriyat nedeniyle Kardelen Sitesi bloğu kaymış, bina yamulmuştu.

Kardelen Sitesi sakinleri, “Binamız kaydı. Çok büyük risk altındayız. Biz böyle olacağını fark edip, hem inşaatı yapanları, hem belediye yetkililerini uyardık. Ama kimse bizim şikayetimizi dikkate almadı. Şimdi evlerimizde nasal oturacağız” diye tepki gösterdiler. Kardelen Sitesi sakinleri, soluğu İzmit Belediyesi’nde aldılar. Ama haftasonu olduğu için muhattab bulamadılar. Şimdi insanlar evlerine giremiyorlar. En az 5 cm kaydığı ve yamulduğu belirlenen bina, büyük risk altında. İzmit’in göbeğinde böyle kontrolsüz, önlemsiz bir inşaat çalışması yapılıyor olmasını da kuşkusuz kimsenin aklı almıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817