Bisiklet Coşkusu Körfez'de Devam Etti

BAŞKAN DOĞAN’IN 46 YIL ÖNCEKİ KARNESİ

Bisiklet dağıtım törenine İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, AK Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Karaca, Türk Pirelli Ortaokulu Müdürü Veli Ekiz, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı. Törende, yürüme engelli orta okul 1. sınıf öğrencisi Salih Kandaz’a bisiklet yerine tablet hediye edildi.

BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

Okul müdürü Veli Ekiz yaptığı konuşmada, “İzmit Belediyesi her zaman eğitime destek vermiştir. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ve tüm çalışanlarına eğitime desteklerinden ve bisiklet vererek çocuklara büyük sevinç yaşattıkları için teşekkür ederiz” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç da “ bu okul, Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın çocukluğunun geçtiği ve ilk okula gittiği mahallede bulunan bir okul. Bu okula ayrı bir sevgi duyuyoruz.

CUMHURBAŞKANIMIZ ONURLANDIRDI

İzmit Belediyesi aralıksız 2012 yılından beri öğrencilere bisiklet dağıtıyor. Bugüne kadar 70 bin bisiklet dağıttık. Son 2 yıldır belediye başkanımızın kayyum danışmanı olarak görevlendirildiği Ağrı Diyadin ve Mardin Kızıltepe’deki çocuklarımıza da bisiklet veriyoruz.  İzmit Belediyesi vizyon projeleriyle örnek alınan bir belediyedir.  Bisiklet projemiz, Sağlık Bakanlığı tarafından  milli bir proje haline getirildi. Bizler en büyük ödülümüzü Cumhurbaşkanımızın bizi onurlandırmasıyla aldık. Belediye başkanımız çocuk dostu bir başkandır. 4. sınıflara basketbol topu, ortaokul 1. sınıf öğrencilerine bisiklet dağıtıyoruz” şeklinde konuştu.

DOĞAN’IN KARNESİ

Bisiklet dağıtım töreni sırasında okul müdürü Veli Ekiz tarafından İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın 47 yıl önceki karnesi ulaştırılmak üzere Başkan Yardımcısı Güray Oruç’a teslim edildi. Doğan’ın karnesindeki bütün notlarının pekiyi olduğu görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817