BOĞULAN ÇOCUKLAR TOPRAĞA VERİLİYOR

İlk cenaze namazı Leyla Yaren Özpolat için kılındı. Fatih Mahallesi fatih Camii’nde kılınan namaza, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, vatandaşlar ve ölen çocuğun yakınları katıldılar. İsmail Baran, Leyla Yaren Özpolat’ın ailesine baş sağlığı diledi. Seka Çocuk Dostları İlkokulu 5. Sınıfta okuyan ve takdir belgesi alan Leyla Yaren Özpolat’ın, 4 kardeşten biri olduğu ve suya ayaklarını sokacağını söyleyerek izin alıp girdiği öğrenildi.

İkinci cenaze namazı yine aynı camide ikindi namazı sonrasında kılınacak ve Arda Temel bu kez toprağa verilecek. Tüpraş Ortaokulu’nda okuyan Arda Temel’in de başarılı olduğu ve Teşekkür belgesi aldığı, 4 kardeşten en küçüğü olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817