Bölge SİADLAR Birliği GTO’nun kapatılmasını istemiyor

Tüksiad Genel Sekreteri ve Bölge SİADLAR Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüten Avukat Harun Kaya, Bilim Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün’ün Ticaret Odaları kapatılıp tek bir çatı altında birleşmesi açıklamasına tepki gösterdi. Harun Kaya yaptığı açıklamada Gebze Ticaret Odasının kapatılmasının Gebze bölgesine büyük zarar vereceğini söyledi.

GEBZE ZARAR GÖRÜR

Gebze Ticaret Odasının kapatılmasının Gebzelilik bilincinin en üst seviyeye çıktığı ve Gebze’nin il olması düşünüldüğü bu dönemde hiçte doğru bir karar olmadığını söyleyen Tüksiad Genel Sekreteri ve Bölge SİADLAR Birliği Genel Sekreteri Avukat Harun Kaya ‘Ticaret Odası Gebze’de mutlaka olmalı. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nın ticaret odasına çok ihtiyacı var. GTO’nun kapatılıp KOTO’ya bağlanması Gebze’nin gelecek ile ilgili planlarını ortadan kaldırır ve büyük zarar verir.’dedi

BAKAN ERGÜN VAZGEÇMELİ

Bakan Ergün’ün Ticaret Odalarının birleşmesi sonucu daha güçlü olacağı yönündeki açıklamaları ile ilgili görüşlerini açıklayan Kaya ‘Böyle bir durumda Gebze asla güçlenmez, Kocaeli güçlenir. Kocaeli lobisi her platformda olduğu gibi yine lobi gücünü göstermeye çalışıyor. Herkes bilsin ki Gebzeliler Ticaret Odası’nın kapatılmasını istemiyor. Bakan Ergün’ün bu düşünceden biran önce vazgeçmesi gerekiyor’ şeklinde konuştu

SANAYİNİN KALBİ GEBZE

Öte yandan Gebze bölgesiyle Türkiye’nin kalbi konumunda olduğunun da altını çizen Tüksiad Genel Sekreteri ve Bölge SİADLAR Birliği Genel Sekreteri Avukat Harun Kaya ‘ Birçok OSB si bulunan Gebze’de Ticaret Odası mutlaka olmalıdır’ diyerek GTO’nun asla kapatılmaması gerektiğini vurgulad.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817