Böyle Olur Bakilerin Düğünü...

Körfez ilçenin tanınmış simalarından olan, başarılı iş insanı kimliği ile Kocaeli iş dünyasında saygın bir yeri bulunan, aynı zamanda Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’un sahiplerinden olduğu Yelkent İnşaat firmasının ortakları arasında yer alan ve Bakiler Nakliyat firmasının sahibi Yusuf Baki, oğlunu evlendirdi.

GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Yusuf Baki ile Gülerhan Baki’nin yakışıklı oğulları Yasin ile Aynur-İbrahim Baki çiftinin güzel kızları Oya, geçtiğimiz günlerde Antikkapı Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle yaşamlarını birleştirdi. Uluslararası İlişkiler bölümünü okuyarak yüksek tahsilini yapan Yasin Baki'nin eşi olacak gelin hanım ise mimar.

ŞAHİT ORDUSU

Baki ailelerinin dost ve akrabalarının adeta akın ettiği düğünde çiftin nikahını Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt kıydı. Gençlerin nikah şahitleri arasında ise; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve İlyas Şeker, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Belediyesi eski Başkanları Yunus Pehlivan ve İsmail Baran gibi isimler yer aldı.

IŞIK’TAN NASİHATLER

Kıyılan nikahın ardından Başkan Söğüt, evlilik cüzdanını önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’a verdi. Işık da üç çocuk tavsiyesinde bulunduktan sonra teslim ettiği cüzdanı bu kez diğer vekil İlyas Şeker’e verdi. Şeker de cüzdanı gelin hanıma takdim etti. Ayrıca Kocaelispor Başkanı Engin Koyun da çifte kulüp formasını hediye etti ve mutluluklar diledi.


 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817