BÖYLE OLUR 'EFELERİN' NİŞANI

Tütünçiftlik’te Mavi Nokta Ülker 1 Düğün Salonu’nda gerçekleşen nişan töreninin baş konukları da Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve ilçenin mahalle muhtarları oldu.

Köy ve mahalle muhtarlarını tam kadro olarak yer aldığı nişan töreninde, genç çiftin yüzüklerini Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran taktı.

İsmail Baran, evliliğe ilk adımlarını atan Elem Efe Samet Uluca’ya, mutluluklarının tamamına ermesini diledikten sonra, nikahlarını de kendisinin kıyacağını söyledi ve yüzükleri taktı.

Salonun tamamen dolduğu nişan töreninde, Özcan Efe gelen konuklarla yakından ilgilendi ama genç çiftten daha çok heyecanlı olduğu görüldü. Salonda, muhtarların yanı sıra Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Yanar, STK başkan ve temsilcileri, Yeni Yalı sakinleri de kalabalık guruplarla yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817