Bu çabalar kurtarmaya yetmedi

Meydana gelen bot faciasında hayatını kaybeden Şerafettin Büyükyaşar, bugün Yenidoğan Köşem Camii’nde kılınan öğlen namazının ardından Bağçeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi. Olayda ağır yaralanan ve ilk müdahale sonrasında yoğun bakıma alınan 4 yaşındaki Veysel Büyükyaşar’ın tedavisi ise derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ediyor. Diğer kurtarılan 6 yaşındaki Sedat Uzel ile 27 yaşındaki Emre Kırlangıç’ın tedavileri de Umuttepe’de devam ediyor.

Kaza sonrasında paylaşılan bazı kurtarma resimlerinden, denizdeki 4 kişinin kurtarılması için verilen zamana karşı yarış ve koşturma görüntüleri, denizdeki can pazarını net olarak anlattı. Kaza sonrasında tekneye alınan 4 kişinin ambulanslara yetiştirilmesi için verilen çaba ve yarış, denizdeki koşturmanın görüntüsü oldu.

Aranıyor

Bot faciasının kazazedelerinden olan ve halen daha bulunamayan Hakan Uzel’le ilgili arama çalışmaları sürüyor. Kazadan sonra bölgede dalgıçlar ve sahil güvenlik tekneleri ile Akut tarafından yapılan aramalar şu ana kadar sonuç vermedi. Dün akşam saatlerinde Tüpraş açıklarında denizde bir ceset ihbarı yapıldı ama buradaki aramalarda da sonuç elde edilemedi. Evli ve bir çocuk babası olan Hakan Uzel’in iyi yüzücü olduğu ama olay sırasında kurtarma çabası nedeniyle yorgun düştüğü belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817