Bu işkence kenti rahatlatacak

EN AZ 7 AY KAPALI

Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen D-100 karayolundaki üstyapı iyileştirme çalışmaları kapsamında Kandıra Sapağındaki çalışma dün başlatıldı ve dünden itibaren kavşağın Ankara istikameti trafiğe kapatıldı. Ankara istikametine giden araçlar Erenkaya Petrol’ün yanındaki yolu kullanarak Yahya Kaptan üzerinden yeniden D-100 karayoluna çıkacak. Bu durum elbette yeni bir trafik çilesi anlamına geliyor, ancak başka da alternatif bulunmuyor. Çalışmaların en az 7 ay süreceği bildiriliyor.

AYNI FİRMAYA, 3 İŞ BİRDEN

Kandıra Sapağı Köprülü Kavşağının yapımını Yüksek Hızlı Tren projesinin yapımını üstlenen Kolin firması gerçekleştiriyor. Aynı firma, aynı anda Derince Kavşağı ve Körfez Döküm Köprülü Kavşağının da inşaatını yapıyor. Kandıra Kavşağındaki çalışma kapsamında bölgeye her biri 1 metre 20 santim çapında 240 kazık çakılacak, kazıklar 44 metre derine inecek. Kazık çakma işini Adana merkezli taşeron firma Soil Teknik üstlendi. Kazık çakma işinin 3 ay içinde tamamlanması bekleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817